030 227 1891

Welkom

Onze service

utrecht taxi bellen
Persoonlijk vervoer

Een dagje weg, of een avondje uit, of op op bezoek bij vrienden of familie. Alleen, met z’n tweeën of met maximaal 4 personen. Uw dag of avond begint al ontspannen en comfortabel!

taxi
Vakantie

Heeft u geen vervoer en u wilt toch op vakantie of wilt u comfortabel en luxe naar uw vakantiebestemming? Dit is mogelijk voor een vaste prijs. Ook als u onbezorgd op reis wilt gaan met de bus, boot of trein. Dan breng ik u luxe en comfortabel naar de opstapplaats van de bus of boot of treinstation.

taxi stad
Luchthaven

Gaat u op vakantie of op zakenreis? Wij brengen u en uw reisgenoten vertrouwd, vlot en veilig naar het vliegveld, zodat u uw reis onbezorgd kan beginnen en u ook weer uitgerust thuiskomt. Want als u dat wilt halen wij u natuurlijk ook weer op.

taxi centraal
Zakelijk

Afspraak is afspraak. Wanneer u op zakenreis gaat of zakelijk bezoek ontvangt, wilt u immers verzekerd zijn dat iedereen op de juiste tijd op de juiste plaats is. Ik heb een luxe en comfortabele auto voor u. Het is natuurlijk ook mogelijk dat ik stand-by blijf tot na uw afspraak.

Mobiel vriendelijke website

Binnenkort mobiel app

01.
Snel taxi reserveren

U kan snel taxi reserveren zodat de taxi binnen 10min bij u is.

02.
Makkelijk te gebruiken

Onze mobiele website is makkelijk te gebruiken.

Online betalen

U kan makkelijk met ideal en creditkaart betalen

03.
Bonus

Vaste klanten sparen punten en reizen goedkoper

04.
utrecht taxi telefoon taxi
Taxi Utrecht schiphol

Taxi Utrecht bellen

ONZE KWALITEITEN

De klant staat bij ons altijd op de eerste plaats. Wij streven er naar onze dienstverlening volledig af te stemmen naar uw wensen. Of het nu een enkele korte rit of een lange zakelijke rit betreft, u kunt dag en nacht bij ons terecht. Zeven dagen per week.

  • Een luxe wagen
  • 24/7 bereikbaar
  • 1 t/m 4 personen
  • Klantvriendelijke chauffeur
  • Vlot en veilig naar uw bestemming
  • Pinnen is mogelijk
030 227 1891